Toka në Hapësirë: Është Rrjeti STEM i Tingullit Perëndimor

Më 12 dhjetor, 1,000 studentë nga West Sound STEM Network folën me astronautët e NASA-s që jetojnë, punojnë dhe bëjnë kërkime në bordin e Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës.

Thirrja 20-minutëshe, Toka në hapësirë ​​u transmetua drejtpërdrejt në kanalin mediatik të NASA TV dhe në faqen e internetit të agjencisë.